Luo oma tyylisi kanssa Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Valikoima
Tutustu valikoimaan
Mehevä ja voimakas
Tummia fondeja varten luut ja vihannekset ruskistetaan, minkä jälkeen niitä keitetään 2–12 tuntia tuotteesta riippuen. Sen jälkeen maku saa tasaantua 4 tuntia ennen kuin seoksen annetaan redusoitua n. 85 % keittämällä sitä kahden tunnin ajan. Näin maku kehittyy hitaasti paineen alla hauduttamalla, mikä takaa tuotteen tasaisen laadun joka kerta.
Säilömme tuotteet lämpökäsittelyn avulla ilman lisäaineita tai säilöntäaineita, joten tuote on puhdas ja säilyy huoneenlämmössä jopa vuoden.
Käyttömahdollisuuksia
Evästekäytännöt Youtube
Lisää luovuutta keittiöön
Pelkkä fondi ei tee eroa keskinkertaisen ja loistavan keittiön välillä, vaan sen käyttötavat. Haudutamme fondeja usean tunnin ajan, jotta sinä voit keskittyä tekniikoiden hiomiseen, uusien muunnelmien kokeiluun ja ruoka-annosten koristeluun.
Vinkki: Puljonki® Signature Fondia voi käyttää sellaisenaan, tai sen voi keittää kokoon glace-kastikkeeksi ilman, että mausta tulee suolainen. Perusmaku ei muutu, mutta maku syvenee.
Tutustu tuotantoomme
Puljonki® Signature valmistus
Puljonki® Signature -tuotteemme valmistetaan Juuassa sijaitsevassa tehtaassamme. Litran fondi- ja liemipakkaukset ovat saaneet FSC-merkin, ja tuotannostamme muodostuvasta biojätteestä tuotetaan biokaasua.
Evästekäytännöt Youtube