Aasialainen ceviche
Ingredients
10 persons
- 1 lohen puolikas (noin 1 kg)
- 2 punasipulia
- 1 nippu korianteria
- 2 chiliä
- 2 dl limettimehua
- 40 ml OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
- 0,5 dl oliiviöljyä
- Pikkumaissia
- Merihalikan lehtiä
Preparation
- Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja levitä tarjottimelle.
- Sekoita limettimehu, OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste, oliiviöljy,hienonnettu chili, ohueksi viipaloitu punasipuli ja hienonnettu korianterikeskenään. Levitä seos lohiviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa 10–30 minuuttia toivotun kypsymisasteen mukaan.
- Asettele ceviche lautaselle grillattujen pikkumaissien ja merihalikan lehtienkanssa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.