Aasialainen ceviche

Aasialainen ceviche


Ingredients

10 persons

  • 1 lohen puolikas (noin 1 kg)
  • 2 punasipulia
  • 1 nippu korianteria
  • 2 chiliä
  • 2 dl limettimehua
  • 40 ml OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • Pikkumaissia
  • Merihalikan lehtiä 

Preparation

  1. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja levitä tarjottimelle.
  2. Sekoita limettimehu, OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste, oliiviöljy,hienonnettu chili, ohueksi viipaloitu punasipuli ja hienonnettu korianterikeskenään. Levitä seos lohiviipaleiden päälle ja anna maustua jääkaapissa 10–30 minuuttia toivotun kypsymisasteen mukaan.
  3. Asettele ceviche lautaselle grillattujen pikkumaissien ja merihalikan lehtienkanssa. 

Products used in the recipe

Evästekäytännöt Youtube

Aasialainen ceviche kanssa OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.