Äyriäis beurre blanc kanssa...

Äyriäis beurre blanc kanssa lohenmätiä


Resepti antaa 4 dl kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 4 dl Puljonki® Signature Äyriäis Fond
  • 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 250 g suolatonta voita
  • 30 g lohenmätiä
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

  1. Keitä kokoon Puljonki® Signature Äyriäis Fond kunnes jäljellä on 1 dl ja lisää OSCAR® Premium Sitruunatahna.
  2. Vatkaa sekaan kylmä voi kuutioina, saat kuohkean ja sakean kastikkeen.
  3. Lopuksi lisää lohenmäti, älä enää vatkaa.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.