Baskilaista savustettua kanaa oliivien ja valkosipulin kera
Ingredients
10 persons
- 1,25 kg broilerinfileetä
- 20 g Piment d’espeletteä
- öljyä
- 30 vihreitä oliiveja
- 30 pikkelöityä valkosipulinkynttä
- 600 g Puljonki® Kermainen Paprikakastike
- 25 g OSCAR® Savu Maku mauste
Preparation
- Kääntele kananpalat piment d’espelettessä ja paista öljytilkassa, kunnes ne saavat väriä. Poista kananpalat pannulta ja paista samassa pannussa vihreitä oliiveja ja pikkelöityä valkosipulia muutaman minuutin ajan.
- Lisää Paprikakastike ja Savu Maku mauste ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
- Laita broilerinpalat takaisin kastikkeeseen ja anna niiden kuumeta.
Vinkki: Ripottele pinnalle hienonnettuja yrttejä, leipäkrutonkeja ja savupaprikajauhetta.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.