Baskilaista savustettua...

Baskilaista savustettua kanaa oliivien ja valkosipulin kera


Tutustu baskilaiseen keittiöön tämän herkullisen, savustetun kanan kanssa, joka saa lisäpotkua Puljonki® Kermainen Paprikakastike. Kanan, vihreiden oliivien, säilöttyjen valkosipulien ja OSCAR® Savun Maku -mausteen yhdistelmästä muodostuu monivivahteinen ja herkullinen ruokalaji. Tarjoile polentan, paistettujen gnocchien tai keitetyn riisin kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 1,25 kg broilerinfileetä
  • 20 g Piment d’espeletteä
  • öljyä
  • 30 vihreitä oliiveja
  • 30 pikkelöityä valkosipulinkynttä
  • 600 g Puljonki® Kermainen Paprikakastike
  • 25 g OSCAR® Savu Maku mauste

Preparation

  1. Kääntele kananpalat piment d’espelettessä ja paista öljytilkassa, kunnes ne saavat väriä. Poista kananpalat pannulta ja paista samassa pannussa vihreitä oliiveja ja pikkelöityä valkosipulia muutaman minuutin ajan.
  2. Lisää Paprikakastike ja Savu Maku mauste ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
  3. Laita broilerinpalat takaisin kastikkeeseen ja anna niiden kuumeta.

Vinkki: Ripottele pinnalle hienonnettuja yrttejä, leipäkrutonkeja ja savupaprikajauhetta.

Products used in the recipe

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.