Blanquette-kastike...

Blanquette-kastike (vegetaarinen)


Tarjoiluehdotus: Sellerikiekko ja yrttiemulsiota, paahdettuja hasselpähkinöitä, koristekrassia ja blanquette-kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 500 g voita
  • 5 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 2 kananmunaa
  • 4 kananmunankeltuaista
  • 4 rkl ranskankermaa (38 %)
  • sitruunamehua
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

  1. Kuumenna voita ja Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, kunnes voi sulaa.
  2. Sekoita kananmunat, keltuaiset ja ranskankerma keskenään. Lisää kastike hitaasti joukkoon koko ajan sekoittaen. Tuloksena on tasainen massa.
  3. Kaada kastike takaisin kattilaan ja pidä lämpimänä.
  4. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Vinkki: Jos kastike juoksettuu, sen voi sekoittaa uudelleen tasaiseksi. 

Products used in the recipe

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.