Ceviche

Ceviche


Tarjoiluehdotus: Tarjoa ceviche taco kuoressa kurkun, kevätsipulin, korianterin ja OSCAR® Premium Sitruunatahna maustetun emulsion kera.

Ingredients

10 persons

  • 1 kg ruodotonta ja nahatonta kuhaa

Suolaamiseen:

  • 20 g OSCAR® Kalafondi tiiviste
  • 20 g sokeria
  • 10 g suolaa

Ceviche-sitrusliemi:

  • 200 g tuoretta limettimehua
  • 40 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • tuoretta korianteria
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 2 chiliä 

Preparation

  1. Jaa kalafileet tasaisesti vuokaan ja sivele ne OSCAR® Kalafondi tiiviste.
  2. Ripottele pinnalle sokeri ja suola ja anna maustua kylmässä vähintään 12 tuntia.
  3. Leikkaa kalafileet noin 0,5 -1 cm:n viipaleiksi. Vatkaa OSCAR® Premium Sitruunatahna limettimehu ja hienonnettua korianteria sekä hienonnettua chiliä ja lisää lopuksi kevätsipuli joukkoon.
  4. Kaada liemi kalafileepalojen päälle tunti ennen tarjoilua ja anna vetäytyä. 

Products used in the recipe

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.