Ceviche
Ingredients
10 persons
- 1 kg ruodotonta ja nahatonta kuhaa
Suolaamiseen:
- 20 g OSCAR® Kalafondi tiiviste
- 20 g sokeria
- 10 g suolaa
Ceviche-sitrusliemi:
- 200 g tuoretta limettimehua
- 40 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- tuoretta korianteria
- 1 nippu kevätsipulia
- 2 chiliä
Preparation
- Jaa kalafileet tasaisesti vuokaan ja sivele ne OSCAR® Kalafondi tiiviste.
- Ripottele pinnalle sokeri ja suola ja anna maustua kylmässä vähintään 12 tuntia.
- Leikkaa kalafileet noin 0,5 -1 cm:n viipaleiksi. Vatkaa OSCAR® Premium Sitruunatahna limettimehu ja hienonnettua korianteria sekä hienonnettua chiliä ja lisää lopuksi kevätsipuli joukkoon.
- Kaada liemi kalafileepalojen päälle tunti ennen tarjoilua ja anna vetäytyä.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.