Chashu porsaanlihaa

Chashu porsaanlihaa


Soijakastikkeessa haudutettua ja grillattua porsaankylkeä, täydellinen lisuke ramen-noodeleihin.

Ingredients

10 persons

  • 1 kg nahatonta ja luutonta porsaanrintaa
  • 1 dl soijakastiketta, vähäsuolaista
  • 4 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 50 g sokeria
  • 1 dl sakea
  • mustia seesaminsiemeniä 

Preparation

  1. Ruskista porsaanrinta joka puolelta paksupohjaisessa padassa.
  2. Lisää soijakastike, Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, sokeri ja sake. Jos käytettävissä on ylijääneitä esimerkiksi kevätsipulin ja porkkanan naatteja, lisää ne joukkoon antamaan makua.
  3. Hauduta lihaa matalalla lämmöllä noin 1 tunti, kunnes se on täysin kypsää.
  4. Leikkaa viipaleiksi ja grillaa viipaleita mielellään kuumassa yakitori-grillissä tai vastaavassa. 

Products used in the recipe

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.