Chashu porsaanlihaa
Ingredients
10 persons
- 1 kg nahatonta ja luutonta porsaanrintaa
- 1 dl soijakastiketta, vähäsuolaista
- 4 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 50 g sokeria
- 1 dl sakea
- mustia seesaminsiemeniä
Preparation
- Ruskista porsaanrinta joka puolelta paksupohjaisessa padassa.
- Lisää soijakastike, Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, sokeri ja sake. Jos käytettävissä on ylijääneitä esimerkiksi kevätsipulin ja porkkanan naatteja, lisää ne joukkoon antamaan makua.
- Hauduta lihaa matalalla lämmöllä noin 1 tunti, kunnes se on täysin kypsää.
- Leikkaa viipaleiksi ja grillaa viipaleita mielellään kuumassa yakitori-grillissä tai vastaavassa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.