Coq au vin
Ingredients
10 persons
- 10 kanan rintapalaa
- 50 g voita
- 20 g öljyä
- 1 l Puljonki® Signature Kana Fond
- 30 g OSCAR® Vasikkafondi tiiviste
- 50 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- 300 g herkkusieniä
- 150 g pieniä punasipuleita
- 200 g pekonia
- 200 g persiljaa
Preparation
- Paista kananrinnat öljyssä ja voissa medium-kypsiksi.
- Paista pekoni rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan. Paista sienet ja sipulit samalla pannulla.
- Kaada Puljonki® Signature Kana Fond pannulle ja keitä kokoon 10 %.
- Lisää OSCAR® Vasikkafondi tiiviste ja OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio. Keitä 3–5 minuuttia.
- Leikkaa kanapalat pienemmiksi ja keitä kastikkeessa kypsiksi.
- Ripottele persiljasilppu joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.