Coq au vin

Coq au vin


Ingredients

10 persons

  • 10 kanan rintapalaa
  • 50 g voita
  • 20 g öljyä
  • 1 l Puljonki® Signature Kana Fond
  • 30 g OSCAR® Vasikkafondi tiiviste
  • 50 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • 300 g herkkusieniä
  • 150 g pieniä punasipuleita
  • 200 g pekonia
  • 200 g persiljaa 

Preparation

  1. Paista kananrinnat öljyssä ja voissa medium-kypsiksi.
  2. Paista pekoni rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan. Paista sienet ja sipulit samalla pannulla.
  3. Kaada Puljonki® Signature Kana Fond pannulle ja keitä kokoon 10 %.
  4. Lisää OSCAR® Vasikkafondi tiiviste ja OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio. Keitä 3–5 minuuttia.
  5. Leikkaa kanapalat pienemmiksi ja keitä kastikkeessa kypsiksi.
  6. Ripottele persiljasilppu joukkoon juuri ennen tarjoilua. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.