Escabèche-kastike (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 1 fenkoli
- 2 lehtisellerin vartta
- 1 punainen paprika
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- suolaa ja pippuria
- 2 kuorittua tomaattia
- hienonnettua persiljaa
Preparation
- Paloittele fenkoli, lehtiselleri ja paprika brunoise-kuutioiksi ja soteeraa oliiviöljyssä.
- Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja OSCAR® Premium Sitruunatahna ja kuumenna kiehuvaksi.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita tomaatticoncassé ja hienonnettu persilja joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.