Escabèche-kastike (vegaani)

Escabèche-kastike (vegaani)


Tarjoiluehdotus: Linssicassoulet ja escabèche-kastike.

Ingredients

10 persons

  • 1 fenkoli
  • 2 lehtisellerin vartta
  • 1 punainen paprika
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • suolaa ja pippuria
  • 2 kuorittua tomaattia
  • hienonnettua persiljaa 

Preparation

  1. Paloittele fenkoli, lehtiselleri ja paprika brunoise-kuutioiksi ja soteeraa oliiviöljyssä.
  2. Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja OSCAR® Premium Sitruunatahna ja kuumenna kiehuvaksi.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita tomaatticoncassé ja hienonnettu persilja joukkoon juuri ennen tarjoilua. 

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.