Espanjalainen tortilla...

Espanjalainen tortilla paprikan ja Iberico-kinkkua


Voidaan tarjoilla sekä kylmänä että kuumana. Palvelin mm. yhdessä tomaattisalaatin kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 30 viipaletta Iberico-kinkkua
  • 15 kananmunaa
  • 2 sipulia
  • 800 g keitettyjä perunoita
  • 200 g grillattua punaista paprikaa (tai 2 kokonaista paprikaa)
  • 100 g mustia kivettömiä oliiveja
  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • oliiviöljyä
  • suolaa 

Preparation

  1. Hienonna sipuli, viipaloi perunat ja oliivit ja suikaloi grillattu paprika. Soteeraa kaikki kullanruskeiksi oliiviöljyssä.
  2. Kaada massa hyvin voideltuihin pieniin vuokiin tai paksupohjaiseen rautapannuun.
  3. Vatkaa kananmunat ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, mausta suolalla ja kaada perunaseoksen päälle.
  4. Paista tortillaa uunissa 200 °C:ssa 15–20 minuuttia.
  5. Jäähdytä, leikkaa ja tarjoa iberico-kinkun kanssa. 

Products used in the recipe