Etelä-amerikkalaisia vaikutteita (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 2 kpl punainen/keltainen paprika
- 1 kpl chili, voimakas jälki ”poltto”
- 1 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
- ½ nippu verbenaa
- 1-2 dl fermentoitu tomaattimehu (2 kg tomaattia, 2 % suolaa, 48 tuntia)
- 4 kpl limen kuori ja mehu
Preparation
- Grillaa paprikat ja chili mustaksi ja sekoita ne Puljonki® Signature Kasvisliemi ja verbenan kanssa.
- Jätä seos päiväksi lepäämään.
- Viimeistele fermentoidulla tomaattimehulla ja raastetulla limen kuorella sekä mehulla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.