Etelä-amerikkalaisia...

Etelä-amerikkalaisia vaikutteita (vegaani)


Käyttö: Makea liemi, jossa on paljon umamia. Käytä esanssina tai consomména kevyissä ja tuoreissa ruoissa, esimerkiksi pavut, herneet tai retiisit. Tarjoiluehdotus: Glaseeratut härkäpavut, grillatut herneet, avocado pyree, sitruunamelissa ja raastettu limen kuori.

Ingredients

10 persons

  • 2 kpl punainen/keltainen paprika
  • 1 kpl chili, voimakas jälki ”poltto”
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
  • ½ nippu verbenaa
  • 1-2 dl fermentoitu tomaattimehu (2 kg tomaattia, 2 % suolaa, 48 tuntia)
  • 4 kpl limen kuori ja mehu 

Preparation

  1. Grillaa paprikat ja chili mustaksi ja sekoita ne Puljonki® Signature Kasvisliemi ja verbenan kanssa.
  2. Jätä seos päiväksi lepäämään.
  3. Viimeistele fermentoidulla tomaattimehulla ja raastetulla limen kuorella sekä mehulla. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.