Fish and chips

Fish and chips


Tarjoiluehdotus: Tarjoile kalat käsinleikattujen ranskanperunoiden ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste maustetun tartar-kastikkeen kera.

Ingredients

10 persons

  • 10 kpl kolja tai turska fileetä, nahatonta ja ruodotonta
  • OSCAR® Savu Maku mauste voiteluun

Paneeraustaikina:

  • 300 g vehnäjauhoa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 50 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 2 dl lager olutta 

Preparation

  1. Leikkaa kala haluamasi kokoisiksi paloiksi ja voitele ne OSCAR® Savu Maku mauste.
  2. Anna imeytyä vähintään tunnin. Mitä pidempi aika, sitä intensiivisempi savun maku.
  3. Sekoita paneeraustaikinan ainekset keskenään.
  4. Pyöritä kalapalat taikinassa.
  5. Friteeraa ne 175°C öljyssä kullankeltaisiksi. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.