Gnocchi pestokastikkeella

Gnocchi pestokastikkeella


Ingredients

10 persons

  • 150 g ramson-pestoa
  • 100 g ricotta-juustoa
  • 200 g Puljonki® Signature Kasvisliemi
  • 500 g gnocchi-pastaa
  • parmesaania, raastettu (tarjoilemiseen)

Preparation

  1. Keitä gnocchi-pasta, valuta vesi ja aseta sivuun.
  2. Lämmitä ramson-pesto kattilassa keskilämmöllä. Lisää gnocchi ja Puljonki® Signature Kasvisliemi ja anna kiehua hiljaa 2-3 minuuttia, kunnes tasainen ja lämmin. Vihreä väri vahvistuu. 
  3. Lisää ricotta-juusto ja poista kattila liedeltä. Sekoita kevyesti tasaiseksi.
  4. Tarjoile välittömästi raastetun juuston kera.

Vinkki: Voit lisätä lientä, jos kastike on liian paksua.

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.