Gnocchi pestokastikkeella
Ingredients
10 persons
- 150 g ramson-pestoa
- 100 g ricotta-juustoa
- 200 g Puljonki® Signature Kasvisliemi
- 500 g gnocchi-pastaa
- parmesaania, raastettu (tarjoilemiseen)
Preparation
- Keitä gnocchi-pasta, valuta vesi ja aseta sivuun.
- Lämmitä ramson-pesto kattilassa keskilämmöllä. Lisää gnocchi ja Puljonki® Signature Kasvisliemi ja anna kiehua hiljaa 2-3 minuuttia, kunnes tasainen ja lämmin. Vihreä väri vahvistuu.
- Lisää ricotta-juusto ja poista kattila liedeltä. Sekoita kevyesti tasaiseksi.
- Tarjoile välittömästi raastetun juuston kera.
Vinkki: Voit lisätä lientä, jos kastike on liian paksua.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.