Grillattua hapanleipää...

Grillattua hapanleipää katkaravulla, murskatuilla herneillä ja salaatilla


Vinkki: Hiillytä kourallinen herneitä puhalluslampulla ja käytä täytteenä. Tämä antaa leivälle kevyen grillatun maun. Voidaan käyttää myös täytteenä wrapissa.

Ingredients

10 persons

  • 2 kg katkarapua
  • 10 viipaletta grillattua hapanleipää
  • 6 porkkanaa, eri värisiä
  • 500 g herneitä (pakaste)
  • 1 sipuli, hienoksi pilkottu
  • 2 valkosipulinkynttä, hienoksi pilkottu
  • 40 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 30 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 60 ml oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria
  • herneenversoja
  • frisée-salaattia

Preparation

  1. Kuori porkkanat, viipaloi ne ohueksi mandoliinilla ja laita ne jääveteen. Tämä takaa niiden rapeuden.
  2. Ruskista sipulit ja valkosipuli miedolla lämmöllä käyttäen puolet oliiviöljystä. Lisää herneet ja ruskista 1-2 minuutin ajan.
  3. Sekoita keskenään OSCAR® Kasvisfondi tiiviste, OSCAR® Premium Sitruunatahna ja jäljelle jäänyt oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  4. Huuhtele salaatti ja sekoita porkkana-cruditén ja herneenversojen kanssa.
  5. Levitä herneseos grillatun hapanleivän päälle ja aseta päälle salaattia ja katkarapuja.

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.