Grillattua hapanleipää katkaravulla, murskatuilla herneillä ja salaatilla
Ingredients
10 persons
- 2 kg katkarapua
- 10 viipaletta grillattua hapanleipää
- 6 porkkanaa, eri värisiä
- 500 g herneitä (pakaste)
- 1 sipuli, hienoksi pilkottu
- 2 valkosipulinkynttä, hienoksi pilkottu
- 40 ml OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 30 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 60 ml oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
- herneenversoja
- frisée-salaattia
Preparation
- Kuori porkkanat, viipaloi ne ohueksi mandoliinilla ja laita ne jääveteen. Tämä takaa niiden rapeuden.
- Ruskista sipulit ja valkosipuli miedolla lämmöllä käyttäen puolet oliiviöljystä. Lisää herneet ja ruskista 1-2 minuutin ajan.
- Sekoita keskenään OSCAR® Kasvisfondi tiiviste, OSCAR® Premium Sitruunatahna ja jäljelle jäänyt oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Huuhtele salaatti ja sekoita porkkana-cruditén ja herneenversojen kanssa.
- Levitä herneseos grillatun hapanleivän päälle ja aseta päälle salaattia ja katkarapuja.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.