Gyuzoa ja broileria

Gyuzoa ja broileria


Reseptistä tulee 20 nyytiä.

Ingredients

10 persons

  • 300 g pilkottua broilerinlihaa
  • 60 g kevätsipulia hienoksi silputtuna
  • 25 ml OSCAR® Kanafondi tiiviste
  • 10 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • vastajauhettua pippuria
  • dumplings-taikinaa 20 kappaletta varten
  • 1 dl Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond 

Preparation

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Aseta massaa 1 tl dumplingtaikinapaloille jasulje nyytti.
  2. Höyrytä dumplingeja 10 minuuttia tai öljyä pannu ja paista niitä 5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  3. Lisää pannulle 1 dl Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond. Annahautua pannulla matalassa lämpötilassa 5 minuuttia.
  4. Dumplingit ovat nyt valmiita tarjottavaksi. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.