Gyuzoa ja broileria
Ingredients
10 persons
- 300 g pilkottua broilerinlihaa
- 60 g kevätsipulia hienoksi silputtuna
- 25 ml OSCAR® Kanafondi tiiviste
- 10 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
- vastajauhettua pippuria
- dumplings-taikinaa 20 kappaletta varten
- 1 dl Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
Preparation
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Aseta massaa 1 tl dumplingtaikinapaloille jasulje nyytti.
- Höyrytä dumplingeja 10 minuuttia tai öljyä pannu ja paista niitä 5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
- Lisää pannulle 1 dl Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond. Annahautua pannulla matalassa lämpötilassa 5 minuuttia.
- Dumplingit ovat nyt valmiita tarjottavaksi.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.