Hapanmakea glaseerattu grillikylki
Ingredients
10 persons
- 1,5 kg grillikylkiä
- 4 omenaa
- 50 g makeaa chilikastiketta
- 50 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 30 g piparjuurta
- vettä
Preparation
- Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi, keitä kypsiksi chilikastikkeen ja OSCAR® Paistettu Maku mauste kanssa. Lisää vettä jatkuvasti, kunnesomenat ovat pehmeitä.
- Soseuta omenat ja kääntele piparjuuriraaste joukkoon.
- Marinoi grillikylkiä soseen kanssa vähintään 6 tuntia.
- Paista grillikylkiä uunissa 85°C:ssa 12 tuntia.
Vinkki: Valmista kylmät kastikkeet OSCAR®-fondi tiivisteestä. Kokeile maustaa vinaigrette OSCAR® Kasvisfondi tiiviste tiivisteellä tai mausta tuorejuusto OSCAR® Savu Maku mauste.
Lisuke-ehdotus: Esikypsennetty vihersalaatti omenan, karpalon, granaattiomenan, paahdettujen hasselpähkinöiden ja tuorejuuston kera.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.