Hapanmakea glaseerattu...

Hapanmakea glaseerattu grillikylki


Ruotsalainen joulupöydän klassikko maistuu helposti ympäri vuoden. Chilikastikkeella, omenalla ja OSCAR® Paistettu Maku mauste marinoitu grillikylki on ihanan makea, intensiivinen ja mausteisesti marinoitu ja sopii erityisesti porsaanlihan seurana. Voit myös grillata marinoituja grillikylkiä kovalla lämmöllä juuri ennen tarjoilua.

Ingredients

10 persons

  • 1,5 kg grillikylkiä
  • 4 omenaa
  • 50 g makeaa chilikastiketta
  • 50 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 30 g piparjuurta
  • vettä 

Preparation

  1. Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi, keitä kypsiksi chilikastikkeen ja OSCAR® Paistettu Maku mauste kanssa. Lisää vettä jatkuvasti, kunnesomenat ovat pehmeitä.
  2. Soseuta omenat ja kääntele piparjuuriraaste joukkoon.
  3. Marinoi grillikylkiä soseen kanssa vähintään 6 tuntia.
  4. Paista grillikylkiä uunissa 85°C:ssa 12 tuntia.

Vinkki: Valmista kylmät kastikkeet OSCAR®-fondi tiivisteestä. Kokeile maustaa vinaigrette OSCAR® Kasvisfondi tiiviste tiivisteellä tai mausta tuorejuusto OSCAR® Savu Maku mauste.

Lisuke-ehdotus: Esikypsennetty vihersalaatti omenan, karpalon, granaattiomenan, paahdettujen hasselpähkinöiden ja tuorejuuston kera. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.