Häränhäntälastuja ja sipulimoussea
Ingredients
10 persons
Häränhäntälastuja:
- 2 dl Puljonki® Signature Häränhäntä Jus
- 50 g keitettyä häränhäntää
- 1 dl vettä
- 100 g kaurahiutaleita
- 20 g tapiokajauhoa
- 4 sitruunatimjaminoksaa
- 2 rkl suolaa
- 1 l rypäleensiemenöljyä
Sipulimousse:
- 200 g sipulia
- 50 g voita
- 2 dl Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
- suolaa ja pippuria
- Sitruunatimjamia
Preparation
- Keitä Puljonki® Signature Häränhäntä Jus, liha, vesi, kaurahiutaleet ja tapiokajauhot löysäksi puuroksi.
- Vatkaa sähkövatkaimella ja levitä ohueksi levyksi silikonialustalle. Kuivata puuroa 60-asteisessa uunissa noin 15 tuntia.
- Pese sitruunatimjami, kuivaa hyvin ja hienonna morttelissa yhdessä suolan kanssa.
- Friteeraa puurolastut juuri ennen tarjoilua kuumassa öljyssä ja mausta sitruunatimjamisuolalla.
- Kuullota sipulit voissa kullankeltaisiksi. Lisää Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond.
- Keitä löysäksi puuroksi ja soseuta tasaiseksi. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunatimjamin lehdillä.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.