Härkäramen

Härkäramen


Ingredients

5 persons

  • inkivääriä
  • chiliä
  • 1,5 l Puljonki® Signature Lihaliemi
  • 45 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 30 g hoisin-kastiketta
  • 30 g valkoista misotahnaa
  • 45 ml soijakastiketta, vähäsuolaista

Ehdotuksia muiksi ainesosiksi:

  • soba-nuudeleita
  • ituja
  • kevätsipulia
  • enokisieniä
  • kypsennettyä häränrintaa
  • korianteria
  • shoyu tamago (soijakastikemunia) 

Preparation

  1. Leikkaa haluamasi määrä inkivääriä ja chiliä viipaleiksi.
  2. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia.
  3. Siivilöi ramenkeittopohja. Kuumenna se ja kaada keitettyjen sobanuudeleiden päälle.
  4. Ripottele pinnalle ituja, kevätsipulia, enoki-sieniä, sesaaminsiemeniä ja shoyu tamagoa. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.