Herneet a la Francaise

Herneet a la Francaise


Tarjoiluehdotukset: Haudutettua turskaa herneillä ranskalaiseen tapaan.

Ingredients

10 persons

  • 1200 g herneitä (voit käyttää pakasteherneitä)
  • 2 salaatinlehteä
  • 20 helmisipulia
  • 120 g voita, kuutioitu
  • 3 tl sokeria
  • 50 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 200 ml vettä
  • 1 nippu kirveliä

Preparation

  1. Huuhtele ja pilko salaatti, kuori helmisipulit ja herneet.
  2. Kiehauta vesi, sokeri, 100 g voita ja OSCAR® Kasvisfondi tiiviste. Lisää helmisipulit, herneet ja salaatti ja anna kiehua hiljalleen 6-8 minuuttia.
  3. Lisää jäljelle jäänyt voi ja pilkottu kirveli vasta vähän ennen tarjoilua.

Vinkki: Lisää reseptiin pekoni.