Hollandaisekastike sifonilla

Hollandaisekastike sifonilla


Tarjoiluehdotukset: Tarjoile hollandaise sifongista tankoparsan, uppomunan, höyrytettyjen vihannesten tai kalan kera.

Ingredients

10 persons

  • 250 g voita
  • 3 keltuaista
  • 1 rkl vettä
  • 1 rkl OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • suolaa

Preparation

  1. Sulata voi miedolla lämmöllä ja pidä lämpimänä.
  2. Vatkaa keltuaiset, vesi ja OSCAR® Premium Sitruunatahna kulhossa vesihauteessa miedolla lämmöllä, kunnes seos paksuuntuu hieman ja vaahtoaa.
  3. Lisää sulatettu voi hiljattain, vatkaten koko ajan, kunnes kastike on tasainen ja kiiltävä.
  4. Mausta suolalla ja lisää halutessasi OSCAR® Premium Sitruunatahna.
  5. Siivilöi kastike tiheän siivilän läpi ja kaada sifonipulloon.
  6. Aseta sifonipulloon kaasupatruuna, ravista hyvin ja pidä lämpimänä vesihauteessa noin 60 °C:n lämpötilassa tarjoiluun asti.

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.