Hollandaisekastike sifonilla
Ingredients
10 persons
- 250 g voita
- 3 keltuaista
- 1 rkl vettä
- 1 rkl OSCAR® Premium Sitruunatahna
- suolaa
Preparation
- Sulata voi miedolla lämmöllä ja pidä lämpimänä.
- Vatkaa keltuaiset, vesi ja OSCAR® Premium Sitruunatahna kulhossa vesihauteessa miedolla lämmöllä, kunnes seos paksuuntuu hieman ja vaahtoaa.
- Lisää sulatettu voi hiljattain, vatkaten koko ajan, kunnes kastike on tasainen ja kiiltävä.
- Mausta suolalla ja lisää halutessasi OSCAR® Premium Sitruunatahna.
- Siivilöi kastike tiheän siivilän läpi ja kaada sifonipulloon.
- Aseta sifonipulloon kaasupatruuna, ravista hyvin ja pidä lämpimänä vesihauteessa noin 60 °C:n lämpötilassa tarjoiluun asti.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.