Huhtasienikastike
Ingredients
10 persons
- 500 ml Puljonki® Signature Kana Fond
- 180 g valkoviiniä
- 30 g kuivattuja huhtasieniä
- 2 dl kermaa
- 70 g voita
- 50 g ranskankermaa (48 %)
Preparation
- Soteeraa liotetut huhtasienet voissa ja glaseeraa Puljonki® Signature Kana Fond. Siivilöi huhtasienet pois ja pane sivuun odottamaan.
- Vähennä valkoviiniä 50 prosenttia. Lisää valkoviiniliemi kanaliemen joukkoon kerman kanssa. Vähennä kokonaisuutta noin puoleen, kunnes se hieman paksuuntuu.
- Vatkaa fondi, voi ja ranskankerma ennen tarjoilua vaahtoavaksi kastikkeeksi. Lisää huhtasienet.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.