Huhtasienikastike

Huhtasienikastike


Serveringsforslag: Helmikanaa, pinaatti, ankanrasvassa paistettuja perunoita ja huhtasienikastike.

Ingredients

10 persons

  • 500 ml Puljonki® Signature Kana Fond
  • 180 g valkoviiniä
  • 30 g kuivattuja huhtasieniä
  • 2 dl kermaa
  • 70 g voita
  • 50 g ranskankermaa (48 %) 

Preparation

  1. Soteeraa liotetut huhtasienet voissa ja glaseeraa Puljonki® Signature Kana Fond. Siivilöi huhtasienet pois ja pane sivuun odottamaan.
  2. Vähennä valkoviiniä 50 prosenttia. Lisää valkoviiniliemi kanaliemen joukkoon kerman kanssa. Vähennä kokonaisuutta noin puoleen, kunnes se hieman paksuuntuu.
  3. Vatkaa fondi, voi ja ranskankerma ennen tarjoilua vaahtoavaksi kastikkeeksi. Lisää huhtasienet. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.