Huhtasienikastike...

Huhtasienikastike (vegetaarinen)


Tarjoiluehdotus: Tarjoa huhtasienikastike tuoreiden herkkusienien ja tryffelin kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 2 salottisipulia
  • 5 timjaminoksaa
  • 20 g kuivattuja huhtasieniä liotettuna
  • voita
  • 8 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 2 dl kermaa
  • 0,5 dl kuivaa sherryä
  • 20 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 2 rkl ranskankermaa (38 %) 

Preparation

  1. Hienonna salottisipulit ja kuullota voissa huhtasienten ja timjaminoksien kanssa. Lisää sherry ja anna alkoholin haihtua.
  2. Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, kerma ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna. Keitä kokoon noin 20 prosenttia.
  3. Sekoita ranskankerma ja kastike tasaiseksi. Halutessasi voit vaahdottaa kastikkeen.

Vinkki: Osan huhtasienistä voi ottaa sivuun, leikata viipaleiksi ja lisätä joukkoon sekoittamisen jälkeen, niin kastike saa tekstuuria. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.