Huhtasienikastike (vegetaarinen)
Ingredients
10 persons
- 2 salottisipulia
- 5 timjaminoksaa
- 20 g kuivattuja huhtasieniä liotettuna
- voita
- 8 dl Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 2 dl kermaa
- 0,5 dl kuivaa sherryä
- 20 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 2 rkl ranskankermaa (38 %)
Preparation
- Hienonna salottisipulit ja kuullota voissa huhtasienten ja timjaminoksien kanssa. Lisää sherry ja anna alkoholin haihtua.
- Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, kerma ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna. Keitä kokoon noin 20 prosenttia.
- Sekoita ranskankerma ja kastike tasaiseksi. Halutessasi voit vaahdottaa kastikkeen.
Vinkki: Osan huhtasienistä voi ottaa sivuun, leikata viipaleiksi ja lisätä joukkoon sekoittamisen jälkeen, niin kastike saa tekstuuria.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.