Hummer Bisquea
Ingredients
10 persons
- 2 salottisipulia
- 1 fenkoli
- 2 valkosipulinkynttä
- 60 g tomaattipyreetä
- 1 tähtianis
- 2 dl konjakkia
- 1,2 l vettä
- 80 ml OSCAR® Keisarihummerifondi tiiviste
- 20 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- 6 dl kermaa
- 100 g voita
- 1 sitruuna
- suolaa ja pippuria
- Piment d'espelette (vaihtoehtoisesti savustettua paprikaa)
Preparation
- Hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja fenkoli ”poltetaan” rasvassa yhdessä tomaattipyreen kanssa. Lisää tähtianis ja konjakki ja anna konjakin redusoitua 50%.
- Lisää vesi, OSCAR® Keisarihummerifondi tiiviste ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja anna kiehua hiljalleen makujen syventämiseksi, kuitenkin redusoimatta kastiketta.
- Siivilöi ja lisää kerma.
- Kiehauta ja sekoita voin kanssa juuri ennen tarjoilua.
- Mausta sitruunalla, konjakilla, suolalla ja pippurilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.