Hummer Bisquea

Hummer Bisquea


Herkullisen kermainen klassinen hummerikeitto, jossa hummerin täyteläisyys saadaan OSCAR® Keisarihummerifondi tiiviste ja jota tasapainottaa OSCAR® Simpukkafondi tiiviste makea ja mieto maku. Tämä keitto voidaan tarjoilla sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi grillatun hummerin pyrstön ja porkkana-cruditén kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 2 salottisipulia
  • 1 fenkoli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 60 g tomaattipyreetä
  • 1 tähtianis
  • 2 dl konjakkia
  • 1,2 l vettä
  • 80 ml OSCAR® Keisarihummerifondi tiiviste
  • 20 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 6 dl kermaa
  • 100 g voita
  • 1 sitruuna
  • suolaa ja pippuria
  • Piment d'espelette (vaihtoehtoisesti savustettua paprikaa) 

Preparation

  1. Hienonnettu salottisipuli, valkosipuli ja fenkoli ”poltetaan” rasvassa yhdessä tomaattipyreen kanssa. Lisää tähtianis ja konjakki ja anna konjakin redusoitua 50%.
  2. Lisää vesi, OSCAR® Keisarihummerifondi tiiviste ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja anna kiehua hiljalleen makujen syventämiseksi, kuitenkin redusoimatta kastiketta.
  3. Siivilöi ja lisää kerma.
  4. Kiehauta ja sekoita voin kanssa juuri ennen tarjoilua.
  5. Mausta sitruunalla, konjakilla, suolalla ja pippurilla. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.