Hummerikeitto paprikalla

Hummerikeitto paprikalla


Ingredients

15 persons

  • 250-350 g hummerin päitä ja kuoria
  • 250 pilkottua tomaattia
  • 5 g kardemumman siemeniä
  • 5 g mustapippuria
  • 5 g korianterin siemeniä
  • 5 g fenkolin siemeniä
  • 1 nippu tilliä
  • 1 l Puljonki® Kermainen Paprikakastike

Preparation

  1. Ruskista hummerin kuoria pienessä öljymäärässä korkealla lämmöllä ja karamellisoi päiden aivot ja sisälmykset. Murskaa kuoret sekoittamisen aikana ja lisää mausteet.
  2. Lisää Puljonki® Kermainen Paprikakastike ja pilkotut tomaatit ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
  3. Siivilöi keitto ja mausta maun mukaan.

Vinkki: Mausta keitto punaisella currytahnalla ja tarjoile nuudeleiden kera.

Products used in the recipe

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.