Joulukinkku
Ingredients
10 persons
- 3 kg keitettyä kinkkua
- 100 g makeaa sinappia
- 50 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 2 kananmunankeltuaista
- 75 g fariinisokeria
- 3 dl korppujauhoja/pankoa
Preparation
- Sekoita sinappi, OSCAR® Paistettu Maku maste, keltuaiset, fariinisokeri ja 2 dl pankoa tasaiseksi massaksi.
- Jaa massa keitetyn kinkun päälle ja ripottele päälle viimeiset korppujauhot.
- Paista joulukinkkua uunissa 200°C:ssa noin 5-7 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskeaa.
- Tarjoile appelsiini-karamellisoidun kaalin kera.
Vinkki: Jos keität kinkun itse, keitä sitä vedessä, johon on lisätty 30 ml OSCAR® Vasikkafondi tiiviste litraan vettä. Sitten sinulla on erinomainen keitto "Dopp i gryta"-ruokaan.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.