Juurisellerikebab

Juurisellerikebab


Ingredients

10 persons

  • Juuriselleri
  • Suolaa (juurisellerin peittämiseen)
  • OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
  • Paahdettuja seesaminsiemeniä
  • Karhunlaukkaöljyä 

Preparation

  1. Pese multa pois sellerin pinnasta. Aseta selleri GN-vuokaan ja peitä suolalla.
  2. Paista selleriä 180-asteisessa uunissa 2–2,5 tuntia.
  3. Ota selleri pois uunista ja anna jäähtyä. Lyö reikä suolakuoreen.
  4. Nosta selleri suolasta ja harjaa ylimääräinen suola pois.
  5. Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla tai viipalointikoneella.
  6. Levitä viipaleet alustalle ja sivele maun mukaan OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste.
  7. Pujota vartaaseen ja grillaa hetki kuumassa grillissä.
  8. Ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä ja karhunlaukkaöljyä. Tarjoile lisänä esimerkiksi valkosipulijogurttia tai OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna. 

Products used in the recipe

Evästekäytännöt Youtube

Juurisellerikebab kanssa OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.