Juurisellerikebab
Ingredients
10 persons
- Juuriselleri
- Suolaa (juurisellerin peittämiseen)
- OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
- Paahdettuja seesaminsiemeniä
- Karhunlaukkaöljyä
Preparation
- Pese multa pois sellerin pinnasta. Aseta selleri GN-vuokaan ja peitä suolalla.
- Paista selleriä 180-asteisessa uunissa 2–2,5 tuntia.
- Ota selleri pois uunista ja anna jäähtyä. Lyö reikä suolakuoreen.
- Nosta selleri suolasta ja harjaa ylimääräinen suola pois.
- Leikkaa selleri ohuiksi viipaleiksi mandoliiniraudalla tai viipalointikoneella.
- Levitä viipaleet alustalle ja sivele maun mukaan OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste.
- Pujota vartaaseen ja grillaa hetki kuumassa grillissä.
- Ripottele pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä ja karhunlaukkaöljyä. Tarjoile lisänä esimerkiksi valkosipulijogurttia tai OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.