Kasvis glace (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- suuruste
Preparation
- Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja keitä kokoon, noin viidennekseen.
- Käytä maustamiseen OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
- Suurusta koostumus sopivaksi.
- Jos haluat enemmän rasvaa, voit käyttää yrttiöljyä, kookosöljyä tai voita.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.