Kasvis glace (vegaani)

Kasvis glace (vegaani)


Käyttö: Missä muuten käyttäisit lihapohjaista demi-glacea. Vahvat tummat ruoat ja kastikkeet kuten esim. pippuri- ja punaviinikastikkeet. Tarjoiluehdotus: Kuivattuja vihanneksia, marinoituja kasviksia ja yrttejä.

Ingredients

10 persons

  • 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • suuruste 

Preparation

  1. Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja keitä kokoon, noin viidennekseen.
  2. Käytä maustamiseen OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
  3. Suurusta koostumus sopivaksi.
  4. Jos haluat enemmän rasvaa, voit käyttää yrttiöljyä, kookosöljyä tai voita. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.