Kasvisvoikastike
Ingredients
10 persons
- 500 g voita, suolattua
- 500 g täysmaitoa
- 40 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 200 g valkuaisia
Preparation
- Lämmitä voi ja maito kattilassa. Sekoita OSCAR® Kasvisfondi tiiviste ja valkuaiset keskenään.
- Mausta seos suolalla ja lisää tarvittaessa OSCAR® Kasvisfondi tiiviste.
- Kaada seos sifonipulloon ja pidä lämpimänä vesihauteessa 55 °C:n lämpötilassa.
Vinkki: Kastikepohjaa voidaan käyttää minkä tahansa OSCAR®-fonditiivisteen kanssa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.