Kermakastike (vegaani)

Kermakastike (vegaani)


Käyttö: Missä yleensä käyttäisit kerma- tai juustopohjaista kastiketta, esim. pastaruoat tai kukkakaali. Tarjoiluehdotus: Grillattua keräkaalia, karhunlaukkaa, bbq OSCAR® Savu Maku mauste, ruohosipulia ja fenkolia.

Ingredients

10 persons

  • 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 40 g pähkinävoita
  • 60 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 80 g kookosöljyä tai kaakaovoita
  • 4 rkl ruokahiivahiutaleita
  • 2 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • Suuruste tarvittaessa maissijauholla 

Preparation

  1. Sekoita Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, pähkinävoi ja OSCAR® Paistettu Maku mauste, keitä kasaan ja lisää kookosöljy, laakerilehti ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
  2. Pehmennä maku sopivaksi.
  3. Kastikkeen voi vaahdottaa lesitiinillä. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.