Kermakastike (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 40 g pähkinävoita
- 60 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 80 g kookosöljyä tai kaakaovoita
- 4 rkl ruokahiivahiutaleita
- 2 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- Suuruste tarvittaessa maissijauholla
Preparation
- Sekoita Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, pähkinävoi ja OSCAR® Paistettu Maku mauste, keitä kasaan ja lisää kookosöljy, laakerilehti ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
- Pehmennä maku sopivaksi.
- Kastikkeen voi vaahdottaa lesitiinillä.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.