Kultaotsa-ahventa, sitruunavoita ja suolattuja kapriksia
Ingredients
10 persons
- 10 kultaosa-ahventa, à noin 350 g
- 40 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 20 ml oliiviöljyä
Lisukkeeksi:
- 40 g suolattuja kapriksia
- auringonkukkaöljyä friteeraamiseen
Sitruunavoi:
- 150 g ruskistettua voita
- 40 g kapriksia
- 40 g salottisipulia
- 20 g persiljaa
- 25 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
Preparation
- Perkaa kultaotsa-ahvenet ja hiero niihin ensin OSCAR® Premium Sitruunatahna ja sen jälkeen oliiviöljyä.
- Grillaa kaloja koosta riippuen 10–15 minuuttia.
- Liota suolattuja kapriksia vedessä ja kuivaa hyvin. Friteeraa öljyssä, kunnes ne avautuvat kuin kukat.
- Sulata ruskistettu voi ja lisää joukkoon kaprikset, salottisipuli, persilja ja OSCAR® Premium Sitruunatahna.
- Kaada kalan päälle sitruunavoita ja koristele friteeratuilla kapriksilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.