Kylmää rakuunakastiketta ja...

Kylmää rakuunakastiketta ja raparperia


Tarjoiluehdotukset: Lammasta grillattua parsaa, herneenversoja ja kylmää rakuunakastiketta ja raparperia.

Ingredients

10 persons

  • 80 g OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste
  • 40 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 40 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 1 dl rakuunaöljyä
  • 80 g sherryetikkaa
  • 1 varsi tuoretta raparperia
  • tuore rakuuna 

Preparation

  1. Kuori raparperit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Sekoita OSCAR® Vegaaninen Häränmakuinen mauste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna ja sherryetikka.
  3. Lisää hitaasti rakuunaöljy. Sekoita joukkoon raparperi ja hienonnettu rakuuna .