Lasitettua gnoccheja ja...

Lasitettua gnoccheja ja grillattua kesäkurpitsaa


Tarjoiluehdotus: Iberico Presa lasitetulla gnocchilla ja grillatulla kesäkurpitsalla. Vinkki: Pohjana voi käyttää kaikenlaisia viljoja ja palkokasveja.

Ingredients

10 persons

  • 800 g gnoccheja
  • 5 kesäkurpitsaa
  • 0,5 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 15 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 10 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 4 paahdettua punaista paprikaa hienonnettuina
  • oliiviöljyä
  • tuoretta basilikaa 

Preparation

  1. Puolita kesäkurpitsa ja suolaa sitä 30 minuuttia.
  2. Grillaa kesäkurpitsaa grillipannulla 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta ja hienonna ne karkeasti.
  3. Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, OSCAR® Paistettu Maku mauste ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
  4. Kiehauta gnocchit kevyesti suolatussa vedessä ja paista pannulla oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Lisää hienonnetut punaiset paprikat ja paista 1–2 minuuttia.
  5. Lisää demi glace -kastike ja glaseeraa gnocchit.
  6. Tarjoile ruoka tuoreen basilikan ja grillatun kesäkurpitsan kanssa.