Lasitettua gnoccheja ja grillattua kesäkurpitsaa
Ingredients
10 persons
- 800 g gnoccheja
- 5 kesäkurpitsaa
- 0,5 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 15 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 10 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 4 paahdettua punaista paprikaa hienonnettuina
- oliiviöljyä
- tuoretta basilikaa
Preparation
- Puolita kesäkurpitsa ja suolaa sitä 30 minuuttia.
- Grillaa kesäkurpitsaa grillipannulla 3–4 minuuttia kummaltakin puolelta ja hienonna ne karkeasti.
- Kiehauta Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, OSCAR® Paistettu Maku mauste ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna.
- Kiehauta gnocchit kevyesti suolatussa vedessä ja paista pannulla oliiviöljyssä kullanruskeiksi. Lisää hienonnetut punaiset paprikat ja paista 1–2 minuuttia.
- Lisää demi glace -kastike ja glaseeraa gnocchit.
- Tarjoile ruoka tuoreen basilikan ja grillatun kesäkurpitsan kanssa.