Lindströmin pihvi

Lindströmin pihvi


Tässä ruotsalaisessa ruoassa käytetään mehevää naudan jauhelihapihviä kevätsipulin, pikkelöidyn punajuuren ja kapriksen kera. Lihassa on käytetty OSCAR® Härkäfondi tiiviste Luomu, mikä antaa ruoalle lisää makua ja täyteläisyyttä. Tarjoile ruoka vieraille kanttiinissa, ravintolassa tai bistrossa haudutettujen perunoiden, pikkelöidyn punajuuren, kapriksen ja tuoreen vihreän salaatin kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 1,5 kg naudanjauhelihaa
  • 80 ml OSCAR® Härkäfondi tiiviste Luomu
  • 2 nippua kevätsipulia hienonnettuna
  • 300 g säilöttyjä punajuuria hienonnettuna
  • 100 g pieniä kapriksia
  • 4 kananmunaa
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Preparation

  1. Mausta naudan jauhelihaliha OSCAR® Härkäfondi tiiviste Luomu ja annamaustua parin minuutin ajan.
  2. Lisää kevätsipuli, säilötyt punajuuret ja kaprikset. Sekoita hyvin.
  3. Lisää kananmunat. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Muotoile pihvit ja paista pannulla voissa.

Evästekäytännöt Youtube

Lindströmin pihvi kanssa OSCAR® Härkäfondi tiiviste Luomu

Inspiraatiota

OSCAR® Luomutuotteet

Meillä on luomulaatuisia vaihtoehtoja sekä OSCAR® Fondi tiivisteet- että OSCAR® Liemijauheet -tuotteiden joukossa. Tältä sivulta saat lisätietoa kunkin tuoteryhmän luomutuotteista.