Lintukastike
Ingredients
10 persons
- 75 g ankanrasvaa
- 75 g jauhoa
- 1 l vettä (tai Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond)
- 100 ml luumumehua
- 60 ml OSCAR® Kanafondi tiiviste
- 35 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- 30 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 50 g ankanrasvaa
- ”lämpimiä mausteita”
- suolaa ja pippuria
Preparation
- Paista jauhoja ja ankanrasvaa ja lisää vesi hitaasti.
- Kiehauta yhdessä muiden ainesten kanssa 50 g ankanrasvaa ja vatkaa juuri ennen tarjoilua.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
Vinkki: Voit korvata veden ankkapaistin paistoliemellä. Mausta kastike Vadouvanilla, kun haluat mausteisen ankkakastikkeen tai kokeile Amarena-kirsikoita klassisemman makean kastikkeen saamiseksi.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.