Lintukastike

Lintukastike


1–1,2 litraa kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 75 g ankanrasvaa
  • 75 g jauhoa
  • 1 l vettä (tai Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond)
  • 100 ml luumumehua
  • 60 ml OSCAR® Kanafondi tiiviste
  • 35 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • 30 g OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 50 g ankanrasvaa
  • ”lämpimiä mausteita”
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

  1. Paista jauhoja ja ankanrasvaa ja lisää vesi hitaasti.
  2. Kiehauta yhdessä muiden ainesten kanssa 50 g ankanrasvaa ja vatkaa juuri ennen tarjoilua.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Vinkki: Voit korvata veden ankkapaistin paistoliemellä. Mausta kastike Vadouvanilla, kun haluat mausteisen ankkakastikkeen tai kokeile Amarena-kirsikoita klassisemman makean kastikkeen saamiseksi. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.