Madeirakastike (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 2 kpl purjoa
- 2 kpl salottisipulia
- 2,5 dl kuivaa madeiraa
- 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
- 20 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 10 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- suurustetta
- suolaa ja pippuria
Preparation
- Paista purjo ja sipulit kunnolla öljyssä. Lisää 2 dl madeiraa ja keitä noin puoleen.
- Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja keitä kokoon noin 20 prosenttia. Siivilöi kastike.
- Mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja jäljellä olevalla madeiralla.
- Suurusta sopivaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.