Madeirakastike (vegaani)

Madeirakastike (vegaani)


Tarjoiluehdotus: Sieniragu madeirakastikkeessa, mausteena kuivattua ja tuoretta kirveliä.

Ingredients

10 persons

  • 2 kpl purjoa
  • 2 kpl salottisipulia
  • 2,5 dl kuivaa madeiraa
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 20 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 10 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • suurustetta
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

  1. Paista purjo ja sipulit kunnolla öljyssä. Lisää 2 dl madeiraa ja keitä noin puoleen.
  2. Lisää Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace ja keitä kokoon noin 20 prosenttia. Siivilöi kastike.
  3. Mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja jäljellä olevalla madeiralla.
  4. Suurusta sopivaksi ja mausta suolalla ja pippurilla. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.