Naudan kylkipalat

Naudan kylkipalat


Ingredients

10 persons

Ribsit:

  • 2 kg naudankylkeä
  • 1 dl Puljonki® Sauce Demi Glace
  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna

Glaseeraus:

  • 75 g hunajaa
  • 1 dl omenaviinietikkaa
  • 5 dl Puljonki® Sauce Demi Glace
  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna 

Preparation

  1. Leikkaa luut erilleen toisistaan ja poista lihasta ylimääräinen rasva. Paahda paloja 20 minuuttia 250°C uunissa.
  2. Sekoita Puljonki® Sauce Demi Glace ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna keskenään ja voitele kylkipalat seoksella. Kypsennä vakuumissa sous vide 83°C 12 tuntia.
  3. Karamellisoi hunaja, lisää omenaviinietikka ja kiehauta. Lisää Puljonki® Sauce Demi Glace ja keitä kasaan haluamasi verran.
  4. Voitele ribsit vielä glaseeraus-seoksella juuri ennen tarjoilua. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla, ruohosipulinkukinnoilla ja merisuolalla. 

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.