Naudan kylkipalat
Ingredients
10 persons
Ribsit:
- 2 kg naudankylkeä
- 1 dl Puljonki® Sauce Demi Glace
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
Glaseeraus:
- 75 g hunajaa
- 1 dl omenaviinietikkaa
- 5 dl Puljonki® Sauce Demi Glace
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
Preparation
- Leikkaa luut erilleen toisistaan ja poista lihasta ylimääräinen rasva. Paahda paloja 20 minuuttia 250°C uunissa.
- Sekoita Puljonki® Sauce Demi Glace ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna keskenään ja voitele kylkipalat seoksella. Kypsennä vakuumissa sous vide 83°C 12 tuntia.
- Karamellisoi hunaja, lisää omenaviinietikka ja kiehauta. Lisää Puljonki® Sauce Demi Glace ja keitä kasaan haluamasi verran.
- Voitele ribsit vielä glaseeraus-seoksella juuri ennen tarjoilua. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla, ruohosipulinkukinnoilla ja merisuolalla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.