Ohratto kevätsipulilla, parsalla ja ruohosipulilla
Ingredients
10 persons
- 100 g leikattua salottisipulia
- 200 g kevätsipulia tai kokeile kevätsieniä, kuten osterisieniä
- oliiviöljyä
- voita
- 450 g esikeitettyjä ohranjyviä
- 1 litra vettä
- 225 g valkoviiniä
- 200 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa
- 100 g mascarponea tai ranskankermaa
- 60 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
- 1 nippu vihreää parsaa
- 1 nippu ruohosipulia
Preparation
- Paista salotti- ja kevätsipulia voi- oliiviöljyseoksessa.
- Lisää esikeitetyt ohranjyvät ja paista, kunnes pinta muuttuu kiiltäväksi.
- Lisää vettä ja valkoviini ja kypsennä, kunnes ohra on ”al dente”.
- Lisää OSCAR® Kasvisfondi tiiviste ja sekoita parmesaaniraaste joukkoon.
- Viimeistele mascarponella tai ranskankermalla ja anna vetäytyä muutama minuutti.
- Kääntele ennen tarjoilemista joukkoon ryöpätyt parsanpalat, freesatut sienet sekä tuoretta ruohosipulia. Tarjoile ruohosipuliöljyn kera.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.