Ohratto kevätsipulilla,...

Ohratto kevätsipulilla, parsalla ja ruohosipulilla


Ingredients

10 persons

  • 100 g leikattua salottisipulia
  • 200 g kevätsipulia tai kokeile kevätsieniä, kuten osterisieniä
  • oliiviöljyä
  • voita
  • 450 g esikeitettyjä ohranjyviä
  • 1 litra vettä
  • 225 g valkoviiniä
  • 200 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa
  • 100 g mascarponea tai ranskankermaa
  • 60 g OSCAR® Kasvisfondi tiiviste
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1 nippu ruohosipulia 

Preparation

  1. Paista salotti- ja kevätsipulia voi- oliiviöljyseoksessa.
  2. Lisää esikeitetyt ohranjyvät ja paista, kunnes pinta muuttuu kiiltäväksi.
  3. Lisää vettä ja valkoviini ja kypsennä, kunnes ohra on ”al dente”.
  4. Lisää OSCAR® Kasvisfondi tiiviste ja sekoita parmesaaniraaste joukkoon.
  5. Viimeistele mascarponella tai ranskankermalla ja anna vetäytyä muutama minuutti.
  6. Kääntele ennen tarjoilemista joukkoon ryöpätyt parsanpalat, freesatut sienet sekä tuoretta ruohosipulia. Tarjoile ruohosipuliöljyn kera. 

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.