Ossobuccoa

Ossobuccoa


Ingredients

10 persons

  • 2 kg naudanpotkaviipaleita
  • 1 litra Puljonki® Sauce Espagnole Special
  • vettä
  • 20 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • 20 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • OSCAR® Premium Sitruunatahna 

Preparation

  1. Ruskista potkaviipaleet ja lado ne tasaisesti vuokaan.
  2. Kaada Puljonki® Sauce Espagnole Special päälle ja lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta potkaviipaleet peittyvät.
  3. Lisää OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna kastikkeen joukkoon. Hauduta potkaviipaleita uunissa 160 asteen lämmössä 3 tuntia.
  4. Siivilöi liemi kattilaan ja keitä kokoon, kunnes koostumus on halutun kaltainen.
  5. Viimeistele maku tarvittaessa OSCAR® Premium Sitruunatahna ja OSCAR® Paistettu Maku mauste tiivisteellä.

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.