Ossobuccoa
Ingredients
10 persons
- 2 kg naudanpotkaviipaleita
- 1 litra Puljonki® Sauce Espagnole Special
- vettä
- 20 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- 20 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
- OSCAR® Paistettu Maku mauste
- OSCAR® Premium Sitruunatahna
Preparation
- Ruskista potkaviipaleet ja lado ne tasaisesti vuokaan.
- Kaada Puljonki® Sauce Espagnole Special päälle ja lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta potkaviipaleet peittyvät.
- Lisää OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna kastikkeen joukkoon. Hauduta potkaviipaleita uunissa 160 asteen lämmössä 3 tuntia.
- Siivilöi liemi kattilaan ja keitä kokoon, kunnes koostumus on halutun kaltainen.
- Viimeistele maku tarvittaessa OSCAR® Premium Sitruunatahna ja OSCAR® Paistettu Maku mauste tiivisteellä.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.