Paahdettu purjoliemi (vegaani)

Paahdettu purjoliemi (vegaani)


Käyttö: Täyteläinen liemi jossa voimakas umami esim. Paahdetulle sipulille, purjolle tai juureksille. Tarjoiluehdotus: Paistetut kevätsipulit, marinoidut ruusun terälehdet, marinoidut ja paahdetut sipulirenkaat, fermentoitu valkosipulitahna ja ketunleipää.

Ingredients

10 persons

  • 4 kpl paahdettu purjo (valkoinen)
  • 1 kpl paahdettu valkosipuli
  • 1 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
  • ¼ nippu timjamia
  • 1 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • ruusunmarja etikkaa 

Preparation

  1. Paahda purjo ja valkosipuli tummaksi ja sekoita ne Puljonki® Signature Kasvisliemi kanssa tunniksi.
  2. Lisää OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna ja anna kastikkeen levätä mieluiten yön yli.
  3. Mausta ruusunmarja etikalla.
  4. Laimenna palaneella purjoöljyllä ennen tarjoilua.
  5. Suurusta tarvittaessa. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.