Paahdettu purjoliemi (vegaani)
Ingredients
10 persons
- 4 kpl paahdettu purjo (valkoinen)
- 1 kpl paahdettu valkosipuli
- 1 l Puljonki® Signature Kasvisliemi
- ¼ nippu timjamia
- 1 rkl OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
- ruusunmarja etikkaa
Preparation
- Paahda purjo ja valkosipuli tummaksi ja sekoita ne Puljonki® Signature Kasvisliemi kanssa tunniksi.
- Lisää OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna ja anna kastikkeen levätä mieluiten yön yli.
- Mausta ruusunmarja etikalla.
- Laimenna palaneella purjoöljyllä ennen tarjoilua.
- Suurusta tarvittaessa.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.
Inspiraatiota
Vegaaninen ja kasvipohjainen
OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.