Paahdettua selleriä ja...

Paahdettua selleriä ja ruskistettua voita


Ingredients

10 persons

  • 1,4 kg selleriä (noin 2 kpl)
  • 400 g suolaa
  • 400 g timjamia

Ruskistettu voikastike:

  • 100 g ruskistettua voita
  • 50 ml vettä
  • 40 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 25 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna

Sieniliemi:

  • 4 dl Puljonki® Signature Kasvisliemi
  • 20 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste

Koristeeksi:

  • 5 g seljankukkia
  • 15 g yrttejä
  • 10 g käenkaalia
  • 10 g krassia 

Preparation

  1. Kaada suola ja timjami vuokaan. Pese sellerit ja aseta ne suolapedille.
  2. Kypsennä 160-asteisessa uunissa 4 tuntia tai kunnes sellerit ovat täysinpehmeitä.
  3. Sulata ruskistettu voi, lisää vesi ja mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste ja OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna.
  4. Kaada Puljonki® Signature Kasvisliemi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja mausta OSCAR® Sienifondi tiiviste.
  5. Leikkaa selleristä hattu pois ja kaavi sisus lautasille.
  6. Koristele ja kaada päälle vähän ruskistettua voikastiketta.
  7. Kaada sieniliemi sellerin päälle ja tarjoile. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.