Paahdettua selleriä ja ruskistettua voita
Ingredients
10 persons
- 1,4 kg selleriä (noin 2 kpl)
- 400 g suolaa
- 400 g timjamia
Ruskistettu voikastike:
- 100 g ruskistettua voita
- 50 ml vettä
- 40 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
- 25 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
Sieniliemi:
- 4 dl Puljonki® Signature Kasvisliemi
- 20 ml OSCAR® Sienifondi tiiviste
Koristeeksi:
- 5 g seljankukkia
- 15 g yrttejä
- 10 g käenkaalia
- 10 g krassia
Preparation
- Kaada suola ja timjami vuokaan. Pese sellerit ja aseta ne suolapedille.
- Kypsennä 160-asteisessa uunissa 4 tuntia tai kunnes sellerit ovat täysinpehmeitä.
- Sulata ruskistettu voi, lisää vesi ja mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste ja OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna.
- Kaada Puljonki® Signature Kasvisliemi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja mausta OSCAR® Sienifondi tiiviste.
- Leikkaa selleristä hattu pois ja kaavi sisus lautasille.
- Koristele ja kaada päälle vähän ruskistettua voikastiketta.
- Kaada sieniliemi sellerin päälle ja tarjoile.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.