Paella
Ingredients
10 persons
- 50 g chorizomakkaraa
- 2 hienonnettua sipulia
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 punaista paprikaa suikaleina
- 10 kirsikkatomaattia neljään osaan leikattuna
- 2,5 dl bomba-riisiä
- 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
- 1–2 tl savupaprikaa
- 1 tl sahramia
- 1 l vettä
- 50 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- Koristeluun kuorellisia sinisimpukoita tai venussimpukoita
- 2 dl pakastesimpukoita
- 1 dl pakastekatkarapuja
- 1 dl herneitä
- Vaaleaa kalaa (valinnainen)
Preparation
- Leikkaa makkara viipaleiksi ja paista viipaleita paellapannulla.
- Lisää sipuli, valkosipuli, paprika ja tomaatit.
- Lisää riisi, OSCAR® Premium Sitruunatahna, savupaprika, sahrami, vesi ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.
- Anna kuplia tasaisella lämmöllä kannen alla noin 25 minuuttia.
- Levitä höyrytetyt sinisimpukat/venussimpukat sekä kuoritut simpukat tasaisesti riisin päälle.
- Ravista pannua kevyesti, jotta simpukat painuvat osittain riisin joukkoon. Älä kuitenkaan sekoita. Jos haluat paellaan vaaleaa kalaa, lisää se tässä vaiheessa.
- Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 10 minuuttia.
- Kaada katkaravut ja herneet pannulle ja keitä vielä 4 minuuttia.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.