Ingredients

10 persons

  • 50 g chorizomakkaraa
  • 2 hienonnettua sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 punaista paprikaa suikaleina
  • 10 kirsikkatomaattia neljään osaan leikattuna
  • 2,5 dl bomba-riisiä
  • 20 g OSCAR® Premium Sitruunatahna
  • 1–2 tl savupaprikaa
  • 1 tl sahramia
  • 1 l vettä
  • 50 ml OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • Koristeluun kuorellisia sinisimpukoita tai venussimpukoita
  • 2 dl pakastesimpukoita
  • 1 dl pakastekatkarapuja
  • 1 dl herneitä
  • Vaaleaa kalaa (valinnainen) 

Preparation

  1. Leikkaa makkara viipaleiksi ja paista viipaleita paellapannulla.
  2. Lisää sipuli, valkosipuli, paprika ja tomaatit.
  3. Lisää riisi, OSCAR® Premium Sitruunatahna, savupaprika, sahrami, vesi ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.
  4. Anna kuplia tasaisella lämmöllä kannen alla noin 25 minuuttia.
  5. Levitä höyrytetyt sinisimpukat/venussimpukat sekä kuoritut simpukat tasaisesti riisin päälle.
  6. Ravista pannua kevyesti, jotta simpukat painuvat osittain riisin joukkoon. Älä kuitenkaan sekoita. Jos haluat paellaan vaaleaa kalaa, lisää se tässä vaiheessa.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä vielä 10 minuuttia.
  8. Kaada katkaravut ja herneet pannulle ja keitä vielä 4 minuuttia. 

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.