Paprikat töltött

Paprikat töltött


Inspiroidu unkarilaisesta klassikosta uudella otteella. Paprikatöltött on herkullinen ja mehukas ruoka, jossa yhdistyvät italialaisen salsiccia-makkaran täyteläiset maut ja OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna sekä makean kermainen Puljonki® Kermainen Paprikakastike. Tämä ruokalaji on täydellinen lämpimäksi pääruoaksi ja vie sinut makumatkalle unkarilaiseen keittiöön.

Ingredients

10 persons

  • 800 g riisiä
  • 250 g vettä
  • 800 g italialaista salsicciamakkaraa
  • 60 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 40 g valkosipulipyreetä
  • 5 paprikaa
  • 600 g Puljonki® Kermainen Paprikakastike

Preparation

  1. Liota riisiä kylmässä vedessä 5 minuuttia ja siivilöi vesi pois. Sekoita riisin joukkoon italialainen nahaton salsicciamakkara, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, valkosipulipyree ja tilkka vettä, kunnes seos on irtonaista.
  2. Leikkaa paprikan yläosa pois ja säilytä. Huuhtele paprikat ja poista niistä siemenet. Täytä paprikat tiiviisti makkaraseoksella ja pane kansi takaisin. Aseta täytetyt paprikat uunivuokaan ja kaada päälle Puljonki® Kermainen Paprikakastike.
  3. Paista paprikoita kannen alla 180 asteessa puolitoista tuntia, kunnes riisi on kypsää.

Vinkki: Ruoan voi valmistaa myös sienirouheesta, ja maukkaan kasvisvaihtoehdon saat lisäämällä tilkan OSCAR® Sienifondi tiiviste.

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.