Paprikat töltött
Ingredients
10 persons
- 800 g riisiä
- 250 g vettä
- 800 g italialaista salsicciamakkaraa
- 60 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 40 g valkosipulipyreetä
- 5 paprikaa
- 600 g Puljonki® Kermainen Paprikakastike
Preparation
- Liota riisiä kylmässä vedessä 5 minuuttia ja siivilöi vesi pois. Sekoita riisin joukkoon italialainen nahaton salsicciamakkara, OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna, valkosipulipyree ja tilkka vettä, kunnes seos on irtonaista.
- Leikkaa paprikan yläosa pois ja säilytä. Huuhtele paprikat ja poista niistä siemenet. Täytä paprikat tiiviisti makkaraseoksella ja pane kansi takaisin. Aseta täytetyt paprikat uunivuokaan ja kaada päälle Puljonki® Kermainen Paprikakastike.
- Paista paprikoita kannen alla 180 asteessa puolitoista tuntia, kunnes riisi on kypsää.
Vinkki: Ruoan voi valmistaa myös sienirouheesta, ja maukkaan kasvisvaihtoehdon saat lisäämällä tilkan OSCAR® Sienifondi tiiviste.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.