Pasta Vongole

Pasta Vongole


Voit käyttää kaikenlaisia simpukoita. Tarjoa uunissa paistettujen tomaattien ja fermentoidun valkosipulin kanssa.

Ingredients

10 persons

  • 1 kg simpukoita, esimerkiksi sydänsimpukoita
  • 750 g esikeitettyä bucatinipastaa (tai spagettia)
  • 180 g valkoviiniä
  • 30 g OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
  • 125 g salottisipulia hienonnettuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2,5 dl vettä
  • 2,5 dl kermaa
  • öljyä paistamiseen
  • chiliä
  • tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä 

Preparation

  1. Kuullota salottisipulia ja valkosipulia öljyssä, lisää valkoviini ja keitä, kunnes ne ovat täysin sulaneet.
  2. Lisää vesi ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja kiehauta.
  3. Lisää simpukat, höyrytä ja lisää kerma.
  4. Sekoita joukkoon esikeitetty pasta ja yrtit.
  5. Mausta pippurilla ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.