Pasta Vongole
Ingredients
10 persons
- 1 kg simpukoita, esimerkiksi sydänsimpukoita
- 750 g esikeitettyä bucatinipastaa (tai spagettia)
- 180 g valkoviiniä
- 30 g OSCAR® Simpukkafondi tiiviste
- 125 g salottisipulia hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 2,5 dl vettä
- 2,5 dl kermaa
- öljyä paistamiseen
- chiliä
- tuoreita yrttejä, esim. kirveliä ja tilliä
Preparation
- Kuullota salottisipulia ja valkosipulia öljyssä, lisää valkoviini ja keitä, kunnes ne ovat täysin sulaneet.
- Lisää vesi ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste ja kiehauta.
- Lisää simpukat, höyrytä ja lisää kerma.
- Sekoita joukkoon esikeitetty pasta ja yrtit.
- Mausta pippurilla ja OSCAR® Simpukkafondi tiiviste.