Peposo ja naudan hännät

Peposo ja naudan hännät


Koe intensiivinen ja maukas italialainen klassikko. Reseptissä yhdistyvät kypsät vasikanhännät, syvä ja maukas kastike, joka on valmistettu OSCAR® Punaviinikastikkeesta ja Puljonki® Sauce Espagnole -kastikkeesta, Premium Fermentoidusta pippuritahnasta ja Premium Punaviini- & portviinireduktiosta. Tuloksena on herkullinen, pitkäksi aikaa haudutettu ruoka. Tarjoile ateria polentan ja tuoreen kitkerän salaatin kera.

Ingredients

10 persons

  • 1,2 kg naudan häntiä
  • öljyä
  • 550 g Puljonki® Keittiömestarin Punaviinikastike
  • 550 g Puljonki® Sauce Espagnole Special
  • 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 30 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 300 g vettä 

Preparation

  1. Ruskista naudan hännät öljyssä kuumassa kattilassa.
  2. Nosta naudan hännät kattilasta ja lisää Puljonki® Keittiömestarin punaviinikastike ja kaikki OSCAR®-tuotteet sekä vesi. Vatkaa kuumennuksen aikana.
  3. Laita ruskistuneet naudan hännät takaisin kattilaan.
  4. Hauduta kannen alla 1 tunnin ajan tai kunnes hännät ovat pehmeitä.

Viinki: Jos haluat sakeamman kastikkeen, voit keittää sitä edelleen ilman häntiä ja sekoittaen. 

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.