Peposo ja naudan hännät
Ingredients
10 persons
- 1,2 kg naudan häntiä
- öljyä
- 550 g Puljonki® Keittiömestarin Punaviinikastike
- 550 g Puljonki® Sauce Espagnole Special
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- 30 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- 30 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
- 300 g vettä
Preparation
- Ruskista naudan hännät öljyssä kuumassa kattilassa.
- Nosta naudan hännät kattilasta ja lisää Puljonki® Keittiömestarin punaviinikastike ja kaikki OSCAR®-tuotteet sekä vesi. Vatkaa kuumennuksen aikana.
- Laita ruskistuneet naudan hännät takaisin kattilaan.
- Hauduta kannen alla 1 tunnin ajan tai kunnes hännät ovat pehmeitä.
Viinki: Jos haluat sakeamman kastikkeen, voit keittää sitä edelleen ilman häntiä ja sekoittaen.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.