Pippuripihvi, salottia,...

Pippuripihvi, salottia, vesikrassia ja pippurikastiketta


5 dl kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 100 g pekonia
  • 100 g salottisipulia
  • 1 litra Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
  • 5 dl Puljonki® Signature Vasikkaliemi
  • 35 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • sinappia
  • 75 g voita 

Preparation

  1. Ruskista pekoni ja sipuli, lisää Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond, Puljonki® Signature Vasikkaliemi, OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja keitä kasaan 1/3.
  2. Siivilöi kastike ja mausta OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja sinapilla.
  3. Viimeistele kastike voilla. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.