Pippuripihvi, salottia, vesikrassia ja pippurikastiketta
Ingredients
10 persons
- 100 g pekonia
- 100 g salottisipulia
- 1 litra Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond
- 5 dl Puljonki® Signature Vasikkaliemi
- 35 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna
- sinappia
- 75 g voita
Preparation
- Ruskista pekoni ja sipuli, lisää Puljonki® Signature Paahdettu Kana Fond, Puljonki® Signature Vasikkaliemi, OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio ja keitä kasaan 1/3.
- Siivilöi kastike ja mausta OSCAR® Premium Fermentoitu Pippuritahna ja sinapilla.
- Viimeistele kastike voilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.
Inspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.