Porsaanrintaa,...

Porsaanrintaa, glaseerattuja punajuuria ja kastiketta


Ingredients

10 persons

  • 1,2 kg porsaanrintaa, sous vide

Glaseerattuja punajuuria:

  • 1 kg punajuuria
  • 75 g ruskistettua voita
  • Gastrique'a
  • 2 dl Puljonki® Signature Kana Fond

Demi Glace-kastike:

  • 1 l Puljonki® Sauce Demi Glace
  • 20 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste

Koristeeksi:

  • 40 g persiljaa
  • 20 g käenkaalia 

Preparation

  1. Keitä kuorimattomat punajuuret pehmeiksi. Pullauta punajuuret ulos kuorestaan.
  2. Leikkaa punajuuret 1 x 1 x 7 cm kokoisiksi paloiksi ja kuivata 65 asteessa 12 tuntia. Ne ovat valmiita, kun niiden rakenne muistuttaa puolikuivaa vaniljatankoa.
  3. Paista porsaanrinta nahkapuolelta rapeaksi. Pane 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi.
  4. Soteeraa punajuuret ruskistetussa voissa ja glaseeraa Puljonki® Signature Kana Fond.
  5. Mausta gastriquella ja keitä siirappimaiseksi. Kastikkeen on tarkoitus tarttua punajuuritankoihin.
  6. Lämmitä Puljonki® Sauce Demi Glace ja mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste ja koristele annokset hienonnetulla persiljalla ja käenkaalilla. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.