Porsaanrintaa, glaseerattuja punajuuria ja kastiketta
Ingredients
10 persons
- 1,2 kg porsaanrintaa, sous vide
Glaseerattuja punajuuria:
- 1 kg punajuuria
- 75 g ruskistettua voita
- Gastrique'a
- 2 dl Puljonki® Signature Kana Fond
Demi Glace-kastike:
- 1 l Puljonki® Sauce Demi Glace
- 20 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
Koristeeksi:
- 40 g persiljaa
- 20 g käenkaalia
Preparation
- Keitä kuorimattomat punajuuret pehmeiksi. Pullauta punajuuret ulos kuorestaan.
- Leikkaa punajuuret 1 x 1 x 7 cm kokoisiksi paloiksi ja kuivata 65 asteessa 12 tuntia. Ne ovat valmiita, kun niiden rakenne muistuttaa puolikuivaa vaniljatankoa.
- Paista porsaanrinta nahkapuolelta rapeaksi. Pane 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi.
- Soteeraa punajuuret ruskistetussa voissa ja glaseeraa Puljonki® Signature Kana Fond.
- Mausta gastriquella ja keitä siirappimaiseksi. Kastikkeen on tarkoitus tarttua punajuuritankoihin.
- Lämmitä Puljonki® Sauce Demi Glace ja mausta OSCAR® Paistettu Maku mauste ja koristele annokset hienonnetulla persiljalla ja käenkaalilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
Puljonki® Signature
Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.