Pulled Pork Burger ja musta...

Pulled Pork Burger ja musta valkosipuli kastike


Tarjoiluehdotukset: Täytä hampurilainen hapankaalilla, nyhtöpossulla ja ranch-kastikkeella ja tarjoile bataattiranskalaisten kanssa. Ripottele ranskalaisiin OSCAR® Kasvisliemi jauhe ennen paistamista uunissa.

Ingredients

10 persons

Pulled Pork Burger:

  • 2 kg porsaan niskaa
  • 40 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 30 g suolaa
  • 120 g fariinisokeria

Musta valkosipuli kastike:

  • 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 300 g maustamatonta turkkilaista jogurttia
  • 25 g omenaviinietikkaa
  • 3 dl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

Pulled Pork Burger:

  • Sekoita mausteet keskenään. Hiero seos lihan pintaan ja anna maustua vähintään 12 tuntia.
  • Kypsennä uunissa 100 asteessa ylikypsäksi n.10 tuntia.

Musta valkosipuli kastike:

  • Sekoita kaikkia ainekset keskenään lukuun ottamatta öljyä. Lisää öljy ohuena nauhana hitaasti joukkoon.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.

Viinki: Kokoa Hampurilainen Pulled Porkista, Hapankaalista ja Musta valkosipuli kastikkeesta. 

Products used in the recipe

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.