Pulled Pork Burger ja musta valkosipuli kastike
Ingredients
10 persons
Pulled Pork Burger:
- 2 kg porsaan niskaa
- 40 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
- 30 g suolaa
- 120 g fariinisokeria
Musta valkosipuli kastike:
- 50 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
- 300 g maustamatonta turkkilaista jogurttia
- 25 g omenaviinietikkaa
- 3 dl rypsiöljyä
- suolaa ja pippuria
Preparation
Pulled Pork Burger:
- Sekoita mausteet keskenään. Hiero seos lihan pintaan ja anna maustua vähintään 12 tuntia.
- Kypsennä uunissa 100 asteessa ylikypsäksi n.10 tuntia.
Musta valkosipuli kastike:
- Sekoita kaikkia ainekset keskenään lukuun ottamatta öljyä. Lisää öljy ohuena nauhana hitaasti joukkoon.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
Viinki: Kokoa Hampurilainen Pulled Porkista, Hapankaalista ja Musta valkosipuli kastikkeesta.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.