Punaviinikastike

Punaviinikastike


Voimakas punaviinikastike härkäfondilla, maustettu juureksilla, yrttejä ja OSCAR®-fonditiivisteillä. Täydellinen klassista uudenvuodenmenua varten. 1–1,2 litraa kastiketta.

Ingredients

10 persons

  • 50 g mukulaselleriä
  • 25 g porkkanaa
  • ½ sipuli
  • 10 g ruohosipulia
  • 25 g palsternakkaa
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • 40 g tomaattipyreetä
  • 25 g ruokosokeria
  • 1/4 tl kuivattua timjamia
  • 1/4 valkosipulinkynttä
  • 7 dl vettä
  • 1,5 dl OSCAR® Härkäfondi tiiviste
  • 5 dl Puljonki® Sauce Demi Glace
  • 45 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • väriainetta
  • modifioitua tärkkelystä
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

  1. Kuori ja paloittele juurekset ja kuoritut sipulit pieniksi kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattipyree, sokeri, yrtit ja valkosipuli.
  2. Lisää vesi, OSCAR® Härkäfondi tiiviste, Puljonki® Sauce Demi Glace ja OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio.
  3. Kiehauta kastike. Suurusta. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Inspiraatiota

OSCAR® Fondi tiivisteet

Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.

Inspiraatiota

Puljonki® Kastikkeet

Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.

Inspiraatiota

Uusivuosi Puljongin kanssa

Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.