Punaviinikastike
Ingredients
10 persons
- 50 g mukulaselleriä
- 25 g porkkanaa
- ½ sipuli
- 10 g ruohosipulia
- 25 g palsternakkaa
- 1 rkl rapsiöljyä
- 40 g tomaattipyreetä
- 25 g ruokosokeria
- 1/4 tl kuivattua timjamia
- 1/4 valkosipulinkynttä
- 7 dl vettä
- 1,5 dl OSCAR® Härkäfondi tiiviste
- 5 dl Puljonki® Sauce Demi Glace
- 45 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
- väriainetta
- modifioitua tärkkelystä
- suolaa ja pippuria
Preparation
- Kuori ja paloittele juurekset ja kuoritut sipulit pieniksi kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattipyree, sokeri, yrtit ja valkosipuli.
- Lisää vesi, OSCAR® Härkäfondi tiiviste, Puljonki® Sauce Demi Glace ja OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio.
- Kiehauta kastike. Suurusta. Mausta suolalla ja pippurilla.
Products used in the recipe
Tutustu tämän reseptin tuotteisiin
LisätietoaInspiraatiota
OSCAR® Fondi tiivisteet
Maukas ja luova lisä maustehyllyyn. Muutama tippa OSCAR® Fondi tiivistettä erottaa annoksen edukseen tavallisesta.
Inspiraatiota
Puljonki® Kastikkeet
Puljonki® Kastikkeet on kehitetty niin, että ne antavat aidon makuelämyksen ja ovat helppokäyttöisiä keittiössä. Ne on valmistettu tuoreista raaka-aineista ja keitetty kotiruoan tavoin. Ne ovat käyttövalmiita heti lämmityksen jälkeen.
Inspiraatiota
Uusivuosi Puljongin kanssa
Ideoita uudenvuoden vieraille tarjottaviksi naposteltaviksi, kastikkeiksi ja jälkiruoiksi.