Punaviinikastike (vegaani)

Punaviinikastike (vegaani)


Tarjoiluehdotus: Punaviinikastiketta ja hillottuja karhunlaukkakapriksia sipulin kera.

Ingredients

10 persons

  • 1 l Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace
  • 80 ml gastriquea (esim. luumu)
  • 10 g OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
  • 40 g OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • suolaa
  • 10 g suurustetta 

Preparation

  1. Keitä Puljonki® Signature Kasvis Demi Glace, gastrique, OSCAR® Premium Fermentoitu Valkosipulitahna sekä OSCAR® Premium Punaviini & Portviini Reduktio kokoon noin 10 prosenttia.
  2. Mausta suolalla ja suurusta. 

Inspiraatiota

Puljonki® Signature

Keittiötäsi ja itse tehtyä ruokaa kunnioittaen. Puljonki® Signature Fondit & liemet on haudutettu perinteisillä klassikkoresepteillä. Luita, vihanneksia, mausteita ja vettä – ja lisäksi paljon aikaa.

Inspiraatiota

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium on suunniteltu nykyajan gastronomisiin tarpeisiin perinteistä itse tehtyä ruokaa kunnioittaen.

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.