Ratatouille-lasagne ja...

Ratatouille-lasagne ja tuore burrata


Aterian voi tarjota sekä lämpimänä että kylmänä.

Ingredients

10 persons

  • 5 burratajuustoa
  • 2 tuoretta lasagnelevyä (53 x 32,5 cm)
  • 500 ml tomaattimurskaa
  • 50 ml OSCAR® Paistettu Maku mauste
  • 200 g grillattua munakoisoa
  • 200 g grillattua kesäkurpitsaa
  • 200 g grillattua paprikaa
  • 50 ml oliiviöljyä
  • 30 g tuoretta basilikaa
  • suolaa ja pippuria 

Preparation

  1. Hienonna grillattu munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika ja soteeraa niitä oliiviöljyssä.
  2. Lisää tomaattimurska ja OSCAR® Paistettu Maku mauste ja anna kiehua 3 minuuttia. Mausta tuoreella basilikalla, suolalla ja pippurilla ja anna jäähtyä.
  3. Leikkaa tuoreet lasagnelevyt ja kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä.
  4. Kokoa lasagneen kerroksittain ratatouillea ja lasagnelevyjä ja laita päälle kerros burratajuustoa, oliiviöljyä ja pippuria. 

Products used in the recipe

Tutustu tämän reseptin tuotteisiin

Lisätietoa

Inspiraatiota

Vegaaninen ja kasvipohjainen

OSCAR® ja Puljonki® ei tingi hyvästä mausta, ja tämä pätee myös kasvipohjaisiin ruokiin.